Receptionist / Receptioniste

Iedereen komt in contact met organisaties. Of het nu gaat om een zakelijke vergadering, een afspraak in het ziekenhuis of een bezoekje aan het gemeentehuis. Een eerste indruk is cruciaal. SPARQ zorgt er daarom al dertig jaar voor dat ieder bezoek een beleving is. En de verwachtingen van de bezoeker? Die willen we voor 100% overtreffen!

De beste receptionist / receptioniste
Bij SPARQ werken we uitsluitend met goede en gastvrije receptie medewerkers. Ze zijn gastgericht, tonen oprechte interesse in alle bezoekers, kunnen duidelijk communiceren en tonen initiatief. Allemaal eigenschappen die bezoekers volgens de Nationale Ontvangst Barometer belangrijk vinden. Onze medewerkers worden hier dan ook kundig op gescreend door onze recruiters.

Training & ontwikkeling
Daarnaast bieden we onze SPARQ’ers diverse trainingen aan die direct toegepast kunnen worden in het werkveld. Zo helpt de training Zakelijk Engels onze receptie medewerkers om ook internationale gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast leren ze in de training Ontvangstbeleving onder andere meer over algemene en zakelijke omgangsvormen en bezoek uit andere culturen. Onze receptie medewerkers zijn duizendpoten, daardoor leren ze hun tijd efficiënt in te delen via de training Time Management.

Wat wij voor u kunnen betekenen
Bij SPARQ ondersteunen we volledig bij de ontvangst van alle bezoekers. Afhankelijk van uw vraag hebben wij een antwoord. Bij SPARQ kunnen we u ondersteunen op diverse manieren:

  • Ontzorging: wij nemen de gehele receptie/ontvangst volledig uit handen waardoor u er geen omkijken meer naar hebt. Ook kunnen we de gehele planning voor een locatie uit handen nemen.

  • Recruitment: zet onze mensen flexibel in, tijdelijk of permanent. Of laat ons speciale profielen voor u vinden.

  • Training & assessment: verbeter u dienstverlening en ontvangst met behulp van onze trainingen en assessments.

  • Heeft u een andere wens? Dan denken we heel graag met u mee!

Kopje koffie doen?
Sinds een aantal jaar zijn we een onafhankelijk merk binnen de Randstad Groep. Hierdoor hebben we toegang tot een groot netwerk met veel kennis. SPARQ biedt ondersteuning voor hospitality door heel Nederland. Hierdoor beschikt u altijd over mensen die dichtbij uw organisatie wonen. Dat is wel zo handig! Kunnen we u ergens bij helpen? Vul dan het formulier in. We nodigen u graag uit voor een kopje koffie!

Neem contact met ons op