Jij fixt het!

Werken als facilitair medewerker

Word jij altijd gebeld om te helpen bij klusjes en verbouwingen? Zie jij in elk facilitair vraagstuk een uitdaging en hou je van afwisselend werk? Dan is de functie van facilitair medewerker echt iets voor jou!

Facilitaire uitdaging? Als facilitair medewerker fix jij het!
Is computerwerk niets voor jou en ben je graag de hele dag met je handen bezig? Dan ben je een geboren facilitair medewerker. Is er ergens een lamp kapot? Geen probleem, jij regelt het. Moet een vergaderzaal omgebouwd worden voor een evenement? Jij staat vooraan om deze klus te klaren! Staat er een leverancier voor de deur met een pallet vol pakketjes? Jij weet precies wat je ermee moet doen! Geen dag is hetzelfde in het leven van een facilitair medewerker.

Werken op een vaste locatie of op diverse locaties
Hou je van extra afwisseling? Ga dan als ambulant facilitair medewerker aan de slag! Via SPARQ is het namelijk mogelijk om gedurende de week op verschillende locaties binnen jouw regio te werken. Dat betekent meer leuke collega’s, meer uitdagende klussen en veel afwisseling! Vind je het fijner om op een vaste locatie te wreken? Geen probleem! Wij helpen je een functie te vinden die bij jou past!

Blijf jezelf ontwikkelen!
Uitgeleerd, dat ben je natuurlijk nooit! Daarom bieden we bij SPARQ diverse trainingen aan om jou te stimuleren in je ontwikkeling. Werk je veel bij internationale bedrijven? Volg dan bijvoorbeeld een training Zakelijk Engels! Vind je het lastig om je tijd zo efficiënt mogelijk in te delen? Dan heb je misschien veel baat bij een training Time Management.

Tijd om aan de slag te gaan!
Ben je een proactieve man of vrouw, met een gastvrije mindset en een positieve energie? Word je gelukkig van klantcontact? Dan zoeken we jou! Wij bieden een groot netwerk van interessante opdrachtgevers met uitdagende en afwisselende werkzaamheden. Bekijk snel onze vacatures of stuur een mailtje naar recruitment@sparq.nl voor een kennismaking of meer informatie!