Door jou voelt iedereen zich welkom!

Werken als gastheer/gastvrouw

Word jij blij van persoonlijk contact? En ben jij die ideale man of vrouw waarbij iedereen zich meteen welkom voelt? Breng je met jouw glimlach ook een glimlach op het gezicht van je gasten? En kun jij mensen op een gastvrije manier wijzen op het volgen van eventuele maatregelen? Dan is werken als gastheer of gastvrouw echt iets voor jou!

Jij straalt gastvrijheid uit
Als gastheer of gastvrouw ben je vaak de eerste persoon die bezoekers tegenkomen wanneer ze een organisatie binnenstappen. Jij bent dus de eerste indruk die mensen krijgen van de organisatie waarvoor je werkt. Super leuk! Want dat betekent dat jij écht het verschil kan maken in de ontvangstbeleving van je gasten. Als gastheer of gastvrouw heet je alle gasten welkom en begeleid je ze bijvoorbeeld naar hun afspraak. 

Bepaal wat bij jou past
Bij SPARQ bieden we fulltime en parttime banen aan. De keuze is helemaal aan jou! Ben je student, heb je een druk gezinsleven of ben je mantelzorger? Dan is een parttime functie misschien wel wat voor jou! Liever fulltime werken? Ook daar kunnen we je bij helpen. Hou je daarnaast van afwisseling? Dan kun je ervoor kiezen om op verschillende locaties te werken. Zo zie je steeds meer gezichten en is geen dag hetzelfde!

Blijf jezelf ontwikkelen
Bij SPARQ vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling erg belangrijk. Je bent immers nooit uitgeleerd! Daarom bieden we diverse trainingen aan die jou helpen om je functie nóg beter uit te voeren. Volg bijvoorbeeld de training Ontvangstbeleving. In deze training leer je alle do’s en dont’s op het gebied van een gastvrije ontvangst. Werk je in een internationale omgeving en ontvang je vaak Engelstalige gasten? Volg dan bijvoorbeeld een training Zakelijk Engels.

Ben jij er klaar voor?
Zie jij het helemaal zitten om als gastvrouw of gastheer aan de slag te gaan? Dan is dit hét moment om actie te ondernemen! Solliciteer op een van onze vacatures of stuur een mailtje naar recruitment@sparq.nl!