Jij bent een natuurlijke leider!

Werken als hospitality of facility manager

Heb jij het in je om een team te leiden? Ben jij een kei in plannen, organiseren, delegeren en coördineren? Dan is een functie als manager jou op het lijf geschreven. Bij SPARQ kun je aan de slag als hospitality manager of facility manager.

Hospitality manager: gastvrijheid zit in jouw bloed
Is jouw tweede naam ‘gastvrijheid’? Dan is de hospitality branche een perfecte werkomgeving voor jou. Als hospitality manager staan jouw gasten altijd op nummer één. Het is jouw taak om er, samen met je team, voor te zorgen dat je gasten een positieve ontvangstbeleving aan de receptie ervaren. In de functie van hospitality manager houd je je onder andere bezig met plannen en coördineren. Je geeft leiding aan je team en zorgt ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt en gemotiveerd is.

Facility manager: jij bent een ster in coördineren
Zie jij een toekomst binnen facility management, maar heb je uitvoerend twee linkerhanden? Ligt jouw kracht meer in het uitzetten van grote lijnen? Dan ben je misschien wel geschikt voor de functie van facility manager. Als facility manager stuur je verschillende afdelingen aan, zoals de receptie of de handymannen. Daarnaast onderhoud je het contact met de interne klanten en medewerkers wat betreft facilitaire zaken. Het is jouw taak om alle facilitaire processen vlekkeloos te laten verlopen! Mooie uitdaging toch?

Ervaring is goud waard
Om de functie van een hospitality manager of facility manager te vervullen is ervaring goud waard. Door ervaring op te doen in deze branches kom je alle in’s en out’s te weten over wat er speelt op de werkvloer. Hierdoor weet jij precies hoe je in je management rol het beste actie kunt ondernemen in bepaalde situaties.

Ben jij klaar om manager te worden?
Denk jij dat je het in je hebt om hospitality manager of facility manager te worden? En heb jij ervaring binnen deze branches? Dan komen we graag met jou in contact! Solliciteer op één van onze vacatures, of stuur een mailtje naar recruitment@sparq.nl voor een kennismaking of meer informatie.