Wij zijn op zoek naar

Oproep receptioniste noord Nederland

Hé hallo gastvrije dame of heer! Zoek jij een sociale baan met veel afwisseling? Check! Ben jij niet afhankelijk van een vast inkomen en woon jij tussen Groningen en Leeuwarden in? Dubbel check! Bekijk dan even deze vacature want wie weet start jij op korte termijn als regio receptioniste bij SPARQ!

Wat bieden wij jou
  • €13,50 - €14 bruto
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Wisselend, maar in ieder geval de vrijdag
  • Diverse bedrijven in Friesland en evt. Groningen
  • Volg leuke fysieke of digitale trainingen via ons!
Wie ben jij

Jij bent een gastvrije dame of heer. Je vindt het heerlijk om je tussen de mensen te begeven en hen te helpen. Kan iemand de weg niet vinden? Jij wijst deze graag. Is een bezoeker te vroeg voor zijn afspraak? Jij zet een lekker kopje koffie of thee en stelt hem of haar gelijk op zijn (of haar) gemak. Gastvrijheid is voor jou dus vanzelfsprekend :-)

Als receptioniste is het belangrijk dat jij administratief onderlegd bent. Je werkt met verschillende systemen en moet hier gedurende een werkdag tussen schakelen. Je hoeft geen ervaring met bepaalde systemen te hebben, maar je moet wel goed vaardig zijn met de computer.

Last but not least spreek en schrijf jij vloeiend Nederlands. Bovendien ben je bekend met de Engelse taal. Je hoeft geen technisch Engels te kunnen hoor. Maar als er een Engelstalig telefoontje komt of een Engelse bezoeker voor de balie staat, moet je hem of haar wel goed te woord kunnen staan.

  • Gastvrij
  • Computervaardig
  • Vloeiend Nederlands en basis Engels
Wat ga je doen

Jij maakt iedere dag het verschil voor de bezoekers. Hoe leuk is dat?! Als receptioniste heb jij veel invloed op de beleving van een bezoeker en daar ben jij je van bewust.

Je houdt je gedurende de dag bezig met het ontvangen van bezoekers maar daarnaast ontvang jij ook telefoon en doe je administratieve taken. Denk bijvoorbeeld aan het doen van reserveringen/ bestellingen, postverwerking en beantwoorden van mailtjes. Kortom: geen werkdag is hetzelfde!

Waar ga je werken

Aan de hand van jouw beschikbaarheid en wensen (welke dagen je beschikbaar bent en hoever je wilt/ kunt reizen bijvoorbeeld) gaan we samen kijken welke klanten goed aansluiten. Zo heb jij een afwisselende werkweek, leuk hé?

  • Je gaat in ieder geval vrijdag lekker aan de slag!
Sollicitatie

Je wilt meteen beginnen? Dat begrijp ik! Eerst nog even solliciteren! Dat kan via de knop 'Solliciteren', of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag zo snel mogelijk contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Drachten

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:628508
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook