Wij zijn op zoek naar

Regio receptioniste regio Utrecht

Krijg jij energie van mensen een warm welkom geven en heb jij wat uurtjes per week over? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een flexibele regio receptioniste. Goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, eigen bedrijf of gezin. Meer weten? Scroll even door want wie weet start jij binnenkort als regio receptioniste bij SPARQ!

Wat bieden wij jou
  • Werken wanneer het jou uitkomt :-)
  • 13,50-14,50 bruto per uur
  • Excl vakantiegeld en -dagen (géén all in loon)
  • Aan de slag bij klanten in de regio Utrecht
  • Volg leuke (online) trainingen via SPARQ!
  • Sociale baan met administratieve werkzaamheden
Wie ben jij

Jij weet hoe je een gastvrije ontvangst verzorgt, hospitality zit bij jou in het bloed! Je gaat immers aan de slag als receptioniste! Verder ben jij vaardig met de computer en ben je administratief onderlegd. Je hoeft geen kennis te hebben van specifieke programma's, een goede basis is genoeg (de rest leren wij je!)

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en basis Engels. Zo krijgt elke bezoeker een passend ontvangst van jou als receptioniste :-)

  • Je werkt op oproepbasis gemiddeld 8 tot 24 uur per week. Je bent dus minimaal 3 dagen per week beschikbaar (van maandag tot en met vrijdag)
Wat ga je doen

Als receptioniste ben jij het visitekaartje van de organisatie! Bij binnenkomst ben jij immers het eerste dat de bezoeker ziet. Jij hebt dus direct impact en kan het verschil maken in de reis van een bezoeker! Hoe leuk is dat?!

Je verzorgt een warm welkom, zowel aan de telefoon als achter de receptie. Daarnaast houd je je bezig met licht administratieve taken en zorg je ervoor dat de omgeving van de front office er verzorgd uitziet. Jouw daadwerkelijke takenpakket wisselt per locatie.

Waar ga je werken

Afhankelijk van het aantal uren dat je wilt werken en hoe ver je wilt reizen gaan wij kijken welke klanten kunnen passen. We hebben klanten in Utrecht zelf, maar ook daar buiten dus er zijn mogelijkheden genoeg.

Sollicitatie

Ben jij helemaal klaar met jouw saaie baan? Dan brengt deze functie van receptioniste jou een leuke, afwisselende uitdaging! Wees er snel bij! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren', of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:622479
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook