Wij zijn op zoek naar

Receptioniste hoofdkantoor BAM

Yes, eindelijk is het zover! Per 1 juni kun jij aan de slag als receptioniste bij de BAM. Met jouw gastvrijheid draag jij bij aan een veilige infrastructuur. Hoe mooi is dat! Na een dag hard werken willen we immers allemaal veilig naar huis, toch? Scroll snel verder voor meer informatie, want wie weet ben jij onze receptioniste :-)

Wat bieden wij jou
 • Vanaf €14,50 bruto
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Bruto uurloon excl vakantiegeld/-dagen! (fijn he?)
 • Werken tussen 7.00 - 18.00 uur (vast rooster)
 • Je werkt altijd samen met 2 collega's: gezellig!
 • BAM Bunnik
Wie ben jij

Jij bent een gastvrije dame of heer met een goede computerkennis. Bezoekers een warm welkom geven en een glimlach toveren op iemand zijn gezicht, daar krijg jij energie van. Als receptioniste ben jij immers dé bouwsteen van de organisatie ;-) Je gaat niet voor niets aan de slag bij de BAM!

Je spreekt (en schrijft) vloeiend Nederlands en bent bekend met de Engelse taal.

Last but not least: jij kunt goed schakelen tussen werkzaamheden en goed prioriteiten stellen. Want wat nou als er een bezoeker voor je neus staat, de telefoon gaat en je collega roept? Precies, dan weet jij wat je moet doen! Want zeg nou zelf, op een goede receptioniste kun je bouwen ;-)

 • Je kunt hier voor 2, 3 of 4 dagen per week aan de slag.
Wat ga je doen

Jij gaat elke dag het verschil maken als receptioniste bij de BAM. Je gaat aan de slag op het hoofdkantoor van de BAM en werkt altijd met 2 andere collega's. Gezellig he? 1 van de 3 is gastvrouw en de andere 2 regelen alle backoffice taken. Dit wisselen jullie natuurlijk af.

Wat wij van jou als receptioniste verwachten?

 • Je bent het visitekaartje en eerste aanspreekpunt van bezoekers. Komt iemand de drempel over? Die heb jij allang gespot! Moet hij of zij even wachten op de afspraak? Jij zorgt voor een lekker kopje koffie of thee.
 • Kortom: een warm welkom geven kunnen wij aan jou over laten. Enne.. dat doe jij natuurlijk in een opgeruimde en nette ontvangsthal.
 • Naast bezoekers, ontvang jij ook telefoontjes. Sommige vragen kun jij wellicht zelf beantwoorden, maar anders zorg je ervoor dat bellers bij de juiste afdeling terecht komen.
 • Je doet administratieve werkzaamheden. Denk aan het bijhouden van de mail of verwerken van meldingen.
 • Maar ook het aannemen van pakketjes en de uitgiftes van sleutels hoort erbij. Kortom: genoeg te doen!
 • Als receptioniste heb je een ondersteunende en coördinerende rol bij BHV.
Waar ga je werken

Je gaat als receptioniste aan de slag bij de BAM in Bunnik. De locatie ligt aan de Runnenburg 9.

Op deze locatie werk je met 3 collega's tussen 7.00 en 18.00 uur. Niet 11 uur achter elkaar hoor! Als je om 7.00 uur start werk je tot 15.30 uur. Om 8.00 uur starten betekent om 16.30 uur vrij en als je om 9.30 uur start dan ben je om 18.00 uur vrij.
Je werkt volgens een vast rooster.

Sollicitatie

Je wilt meteen beginnen? Dat begrijp ik! Eerst nog even solliciteren! Dat kan via de knop 'Solliciteren', of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag zo snel mogelijk contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Bunnik

Geïnteresseerd?

Wist je dat SPARQ onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Lisanne Groeneveld
Tel: 06-23186570
E-mail: recruitment@sparq.nl
Referentie:633832
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook