5 redenen waarom vakantiewerk via SPARQ dé ideale bijbaan is!

De zomer is de perfecte periode voor om wat extra geld te verdienen. Bij SPARQ kun je in deze periode tijdelijk aan de slag als receptionist(e). Wij geven je 5 redenen waarom dat de leukste bijbaan is!

Gooi je winterjas en laarzen maar in de kast want de zomer is ein-de-lijk aangebroken! Tijd om die korte broeken, t-shirts, topjes, jurken, sandalen en slippers weer tevoorschijn te halen en om te genieten van het prachtige weer. Heb je al leuke plannen gemaakt deze zomer? Misschien wil je de zomer gebruiken om zo veel mogelijk festivals te bezoeken? Of misschien heb je een paar weken vrij gepland om op vakantie te gaan of helemaal niets te doen? Hoe dan ook, leuke dingen doen kost geld, en de vakantieperiode is de perfecte tijd om lekker bij te verdienen met behulp van vakantiewerk! 

Werken wanneer het jou uitkomt

Bij SPARQ hebben we tijdens de zomerperiode altijd mega leuke tijdelijke banen. Onze vaste toppers genieten in deze periode namelijk ook van een welverdiende vakantie. Dus, zoek je een leuke tijdelijke vakantiebaan? Wij geven je vijf redenen waarom die van ons het leukste zijn!

1. Wij hebben het leukste werk! Je werkt namelijk tijdelijk als receptionist(e) bij een bedrijf bij jou in de buurt. Je zorgt ervoor dat zowel werknemers als gasten zich meer dan welkom voelen en het pand met een glimlach weer verlaten.
 

2. In de avonden en weekenden ben je sowieso vrij! Verder bepaal je zelf wanneer en hoeveel je werkt. Zo kun je werk en relaxen deze zomer perfect combineren!

3. Je krijgt wekelijks uitbetaald. Wel zo handig als je leuke dingen wilt doen deze zomer!
 

4. Over geld gesproken, je verdient tussen de €12,- en €13,- per uur.
 

5. Je leert alles over multitasken en gastvrijheid. Beide handige vaardigheden waar je ongetwijfeld na je vakantiebaan ook nog wat aan hebt.

Wil jij die leuke vakantiebaan?

Lijkt het jou leuk om je tijdelijk onder te dompelen in de gastvrije wereld van receptionist(e)? Meld je dan nu vrijblijvend bij ons aan via ons inschrijfformulier!