In the spotlight: onze trainer Angelique Piovillico

Inspireren in plaats van beleren is waar Angelique Piovillico voor staat. Meer weten? Je leest het in deze blog.

Al ruim 12 jaar werkt Angelique samen met SPARQ. Met een flinke dosis enthousiasme, kennis en humor geeft Angelique diverse trainingen en inspiratie sessies. Van 'Training on the Job' tot rollenspellen, van direct toepasbare gesprekstechnieken tot gerichte terugkoppelingen.

Angelique heeft een specialisme op het gebied van omgang en daar hoort gastvrijheid natuurlijk ook bij. 

Onlangs heeft Angelique een mooi traject afgerond voor het Alfa-college in het oosten van het land. Een traject gericht op ontvangst en telefonie waarbij de verschillende locaties volgens 1 gastvrije werkwijze zijn gaan werken. 

Angelique heeft samen met de kandidaten mooie Focus Op Service afspraken gemaakt. Duidelijke richtlijnen waar iedereen zich in kan vinden in plaats van de hogere hand laten bepalen welk script mensen moeten gebruiken. Juist met ruimte voor het individu en de oprechtheid.

Geen saaie Powerpoints maar oefening en verbinding.

Angelique woont zowel in Amsterdam als in Brabant en maakt naast trainingen ook theatrale acts op evenementen. Ze is een groot fan van levensgenieten en doet dit dan ook met volle teugen.

Een lekker drankje op een terrasje, fietsend over de grachten, wandelen in de bossen of juist lekker dansen op een festival.

Wil je eens kennismaken? Neem gerust contact op!