Even kennismaken: dit is Cynthia Symons

Wie ben je, wat doe je en hoe lang werk je al bij SPARQ?
Hoi allemaal, ik ben Cynthia, 37 jaar en woon in Arnhem. Ik werk 15 jaar voor de organisatie, waarvan de laatste 8 jaar voor SPARQ als Consultant. Ik ben verantwoordelijk voor een aantal talenten en opdrachtgevers voor het gebied midden Nederland en een aantal landelijke klanten.

Wat vind je het allerleukste aan werken bij SPARQ?
Ik vind de hospitality branche het leukste vakgebied, onze talenten maken echt wel het verschil op de locaties. Het contact met de talenten is daarom ook wel één van de leukste onderdelen van mijn werk. En natuurlijk heb ik de allerleukste collega’s. Heel cliché, maar collega’s maken of breken het werk.

Wat weet stiekem niemand van jou?
Ik denk dat veel mensen het wel weten, maar ik boks 2 keer per week. En ik vind het heerlijk om ongegeneerd mee te zingen in de auto. Ik kan alleen niet zingen :-)

Aan welke collega geef je het stokje door?
Aan Michiel, ik ben heel benieuwd naar wat zijn guilty pleasure is!