In the spotlight: Monique Wick

Monique werkt relatief kort bij SPARQ. Benieuwd wat het gekste is wat zij heeft meegemaakt op haar werk? Je leest het in dit interview!

Hoe lang werk je voor SPARQ?
Ik werk sinds 4 januari 2024 voor SPARQ.

Bij welke klanten werk je en wat maakt jouw werk zo bijzonder?
Ben werkzaam bij Royal Cosun Breda en Dinteloord en bij Enexis Roosendaal. Ook ben ik 1x gastvrouw geweest bij Auping Poortvliet.

Wat is het leukste of gekste wat je tot nu toe hebt meegemaakt op locatie?
Het leukste (stomste) wat ik heb meegemaakt was dat ik bij het openen van een toegangspoort per ongeluk de alarmknop indrukte. 😱 Dit doe ik dus nooooit meer fout😅En gisteren reed er een collega tegen het toegangshek van het terrein. Zag het op het scherm gebeuren en hij reed gewoon door!

Wat is jouw guilty pleasure?
Mijn guilty pleasure is weer een eigen paard te bezitten. Gaat niet meer gebeuren maar mis mijn oude paard nog elke dag na 11 jaar

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?
Mijn ideale vakantie is cliché. Zon, zee en strand. Lekker bakken in de zon.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen en altijd mee willen denken hoe dingen nog beter en/of efficiënter kunnen.

Welk talent zou jij graag willen hebben?
Graag zou ik het talent willen hebben om makkelijker een gesprek aan te knopen met vreemden. Ben wel spontaan maar niet zo'n vragensteller. En meer computervaardig willen zijn, maar daar wordt aan gewerkt