Even kennismaken: dit is David van der Top

Wie ben je, wat doe je en hoe lang werk je al bij SPARQ?
Hi, ik ben David en zes jaar werkzaam voor SPARQ als Site Manager. Hiervoor werkte ik al voor Tempo-Team, bij een ander label, namelijk JMW. Ik woon in Eindhoven en ben vader van twee dochters, waarvan de oudste inmiddels al in Rotterdam studeert en daar ook op kamers zit.

Wat vind je het allerleukste aan werken bij SPARQ?
Er is niet één element het allerleukste. De combinatie van alles maakt mijn werk juist heel leuk. Allereerst, mijn baan is behoorlijk divers, wat het zeer aangenaam maakt. Van het aannemen van nieuwe medewerkers op recepties, tot het voeren van commerciële gesprekken, het komt allemaal voorbij in mijn functie. Daarnaast werk ik met een enorm leuk team van collega's, waar ik veel energie van krijg. En als Site Manager heb ik ook de ruimte om mijn eigen functie en de dienstverlening van SPARQ mede vorm te geven. 

Wat weet stiekem niemand van jou?
Ik heb twee grote hobby's, koken en piano spelen, waar de meeste mensen binnen SPARQ wel vanaf weten. Maar wat velen denk ik niet weten is dat ik een paar keer per jaar ook optreed met mijn pianospel. Onlangs heb ik nog in de Catharinakerk in Eindhoven gespeeld tijdens het Storioni Festival. 

Aan welke collega geef je het stokje door? 
Ik geef het stokje door aan Sabine de Kort!