Even kennismaken: dit is Michiel van Agen

Wie ben je, wat doe je en hoe lang werk je al bij SPARQ?
Hallo, ik ben Michiel van Agen en heb jaren als sommelier gewerkt in diverse restaurants in het zuiden van Nederland. Wijn is helemaal mijn ding. Sinds januari 2022 ben ik vader geworden van Thomas. En in de jaren dat corona door het land gierde heb ik kennis kunnen maken met een wat gereguleerder leven. Dat heeft ertoe geleid dat ik nu alweer zo'n 5 maanden voor SPARQ bezig ben in de functie van Junior Pool Intercedent. Ik ben een jongeling wat dat betreft!

Wat vind je het allerleukste aan werken bij SPARQ?
Ik wilde een baan waarin het klantcontact een groot deel van de werkzaamheden bevat. Ik heb mezelf aangemeld bij Randstad om gebruik te maken van hun gigantische netwerk. En zie hier het resultaat! Nu werk ik voor een onderdeel van Randstad. Het leukste aan mijn baan? Oprechte interesse tonen in mensen en horen dat de energie en tijd die je in mensen stopt gewaardeerd wordt. 

Wat weet stiekem niemand van jou?
Tja, ik ben nog maar kort bij SPARQ maar ik denk dat veel mensen toch al het een en ander weten over mij. Maarja, ik ben nogal een bourgondiër. Ik hou ontzettend van eten en drinken. Zie je gelukkig heel weinig van ;-). Daarnaast luister ik graag naar muziek op mijn LP-speler. Het mag klassieke muziek zijn, maar ook een goede plaat uit de jaren 70/80. En een goede tip: London Grammar.

Aan welke collega geef je het stokje door? 
David van der Top kan waanzinnig goed koken. Misschien heeft hij nog een goed recept voor ons!?