Even kennismaken: dit is Sabine de Kort

Wie ben je, wat doe je en hoe lang werk je al bij SPARQ? 
I
k ben Sabine de Kort en ik ben inmiddels 25 jaar met heel veel plezier werkzaam bij SPARQ. Samen met mijn man heb ik twee kinderen, een dochter van 21 en een zoon van 19 en ik woon in Brabant. Op dit moment ben ik sales manager, maar ik heb in al die jaren veel verschillende functies gehad bij SPARQ. Die afwisseling in functies en dus in werkzaamheden maakt onder andere dat ik het na zoveel jaren nog steeds erg naar mijn zin heb. 

Wat vind je het leukste aan werken bij SPARQ?
Het leukste vind ik op de eerste plaats dat ik dagelijks bezig ben met hospitality. Met mijn hotelschool achtergrond zit hospitality namelijk in mijn DNA. Maar dat is niet het enige wat het zo leuk maakt. Ik heb ook fijne collega's, vind het heerlijk om heel Nederland door te rijden, kan mijn eigen tijd indelen en ik kom bij heel veel verschillende en mooie bedrijven. Hoe leuk is het dat je op één dag bij een vliegtuigfabrikant, een penitentiaire inrichting, een verzekeringsmaatschappij en een koekjesfabriek komt?! Een nieuwe opdrachtgever zoeken waar we, met het hele team, de ontvangst naar een 9+ niveau brengen, daar haal ik mijn werkplezier uit. 

Wat weet stiekem niemand van jou?
Dat ik heel fanatiek ben op het hockeyveld, de tennisbaan, de golfbaan en sinds kort ook op de padelbaan. En dat ik nooit het verschil weet tussen links en rechts. Dat kan bij deze sporten best eens lastig zijn. 

Aan welke collega geef je het stokje door?
Ik geef het stokje graag door aan onze collega Marleen Brouwer.