Helen Bartels

Helen werkt nu één jaar bij SPARQ op verschillende locaties. Door een verhuizing gaat zij helaas stoppen bij ons. Benieuwd naar haar ervaring en haar toekomstplannen? Je leest het hieronder!

Hoi 🙋‍♀️ Ik ben Helen Bartels en ik ben een jaar geleden begonnen als ambulant receptioniste voor SPARQ. Ik werkte voor Rararadio, woonde in Eindhoven en vloog voor SPARQ uit naar diverse oorden in Gelderland, Brabant en Utrecht.

Ik heb SPARQ in het afgelopen jaar bij 11 bedrijven op 12 verschillende locaties mogen vertegenwoordigen.

Bij Nederlands grootste multinationals heb ik in de keuken mogen kijken, heel fijne mensen leren kennen en mijn werk altijd met bijzonder veel plezier gedaan.

Per 1 maart ga ik echter stoppen met mijn vliegende carrière bij SPARQ omdat de liefde me terug naar Limburg heeft doen keren.

Samen met mijn vriend ga ik een Resto Bar cultuurplek, Chalaza genaamd, in Valkenburg beginnen en dat maakt dat ik niet meer voor SPARQ inzetbaar kan zijn. Alhoewel ik me ontzettend verheug op deze nieuwe uitdaging, neem ik toch met pijn in mijn hart afscheid van SPARQ. Ik voelde me - als vliegend hert - als een vis in het water, wanneer er ergens op locatie calamiteiten waren.

Nu wil het toeval dat Valkenburg - als eerste Nederlandse stad ooit - door Booking.com is bestempeld als trending reisbestemming voor 2024. Dus, lieve collega’s als jullie deze idyllische plek eens zelf willen gaan verkennen, zou ik het mega tof vinden om je in onze zaak te mogen verwelkomen! Ik verheug mij er nu al op om jullie SPARQ avonturen te horen. Cauberg 1 wordt mijn nieuwe werkplek. Recht tegenover de gemeentegrot, waar jaarlijks de befaamde kerstmarkt wordt gehouden en wie weet maak ik voor jou aldaar eens een heerlijk kopje koffie!                                               

Tot ziens in Valkenburg, liefs Helen