Onze samenwerking met het Isala ziekenhuis

De afgelopen 5 jaar hebben SPARQ en Isala op verschillende manieren samengewerkt. De verbindende factor is altijd het optimaliseren van gastvrijheid. Benieuwd hoe deze samenwerking eruit ziet? Lees dan vooral mee!

Train-de-trainer
We zijn een paar jaar geleden gestart met het optimaliseren van de guest journey. Via een train-de-trainer concept heeft SPARQ een aantal gastvrijheidsambassadeurs van Isala geinspireerd en de kneepjes van het vak van mystery guest verfijnd. Onder leiding van onze trainsters Angelique en Liane hebben de ambassadeurs de indicatoren omgekat naar de poli's om zo het lerend effect verder in het ziekenhuis te brengen. Dit heeft geleid tot een mooi 'format' voor Isala.

Security hosts
Ten tijde van Corona hebben we coaching on the job verzorgd voor de security hosts, waarbij een goede balans tussen veiligheid en gastvrijheid het belangrijkste doel was. Dit is mede vormgegeven door voorbeeldgedrag te laten zien en heeft ook geleid tot een mooi filmpje.

Gastveiligheid
In maart organiseerden Isala en Landstede een congres waarbij Veiligheid in al haar vormen centraal stonden, waaronder ook Gastveiligheid. Een zeer actueel onderwerp. Onze trainer Arie nam de collega's van Isala en de studenten van Landstede in een interactieve workshop mee in hoe je én gastvrij kunt zijn, én ook je eigen grenzen kunt bewaken in een veilige werkomgeving.

"SPARQ is voor Isala de logische partner als het om dit soort vraagstukken gaat!" 

We zijn mega blij en trots op deze samenwerking en kijken er naaruit om samen nog veel meer stappen te maken op het gebied van gastvrijheid!

Nicole Hoppenbrouwers-Lejeune, Senior Consultant SPARQ & Johan Jonker, Gastvrijheidsmanager Isala