SPARQ Horeca Uitzendbureau

Een andere kijk op het dagelijks werk van de Informatiebeheerders

In 2012 heb ik gesolliciteerd op een vacature van Mailprofs. Na een leuk gesprek mocht ik beginnen aan een training die mij, als administratief medewerkster, meer zou specialiseren als Div’er/Informatiebeheerder. Tijdens de training werd ik al gevraagd voor een opdracht en voor mijn examenresultaten binnen waren, was ik al aan het werk.

Tot op heden heeft Mailprofs er voor gezorgd dat ik nog geen dag thuis heb gezeten en dat ik met iedere nieuwe werkplek weer meer werkervaring opdoe. In de praktijk zie ik dat de digitalisering steeds belangrijker word in het werkveld. Dit vraagt ook een andere kijk op het dagelijks werk van de Informatiebeheerders. Die veranderingen en meer diversiteit in het werk maakt het werk voor mij zo leuk.

Mailprofs toont altijd veel interesse en betrokkenheid tijdens de opdrachten en in mij als persoon. Iedere opdracht gaat altijd in overleg en ze informeren regelmatig hoe het gaat.

Mailprofs houdt de ontwikkelingen in het werk goed in de gaten. Hierdoor heb ik mij onlangs verder kunnen bekwamen richting Informatieadviseur. Doordat Mailprofs meegaat met de ontwikkelingen van het werkveld zie ik de toekomst meer bekwaam en zekerder tegemoet.

 

Tanja van der Linden, Medewerker DIV